Pārskatu ģenerēšanas bibliotēka Python valodai - Paltovs, Deniss (Latvijas Universitāte, 2012)
Kvalifikācijas darba pamatā ir pārskatu ģenerēšanas bibliotēka Python valodai - PythonReports, kura ļauj Python izstrādātajiem no datiem un šablona izveidot izdruku uz ekrāna vai printera. Gala produkts ir vizuālais redaktors, kurš ļauj ērti un uzskatāmi veidot un rediģēt PythonReports šablonus, izmantojot mūsdienu lietotāju saskarnes tehnoloģijas operētājsistēmās ar grafisku lietotāja saskarni. Kvalifikācijas darbs balstās uz iepriekšējo pieredzi, iegūto izmantojot līdzīgus rīkus citās sistēmās. Atslēgvārdi: Python, PythonReports, wxPython, vizuālais redaktors, pārskats.

The qualification work is based on the PythonReports library for Python programming language. It enables Python developers to get a printout from data and template on the screen or printer. Final product is a visual editor that makes it possible to create and edit PythonReports templates easily and graphically using modern user interface technologies in operating systems with graphical user interface. Previous experience, that was gained working with similar tools in other systems, was used in the development of this qualification work. Key words: Python, PythonReports, wxPython, visual editor, printout.
Reports building package for Python language
Keywords: Datorzinātne