Matemātika teorētiski un praktiski sākumskolas skolotājiem - Minajeva, Elīna (Latvijas Universitāte, 2020)
Bakalaura darbā tiek izveidots matemātikas teorētisks apraksts priekš sākumskolas skolotājiem, kas grib pasniegt matemātiku 5. un 6. klasē, ar piemēriem no reālas dzīves, uzdevumiem un ieteikumiem. Bakalaura darba autore: Elīna Minajeva. Darba mērķis: izveidot palīgmateriālus matemātikā sākumskolas skolotājiem, kas grib pasniegt matemātiku 5. un 6. klasē.

The Bachelor thesis presents the mathematics theoretical materials for primary school teachers who want to master Maths for Grade 5 and 6. The paper includes real-life examples, tasks and recommendations. The author of the paper: Elīna Minajeva. The goal of the study: to create a mathematics curriculum for primary school teachers who want to master Maths for Grade 5 and 6.
Theoretically and practically mathematics for primary school teachers
Keywords: Pedagoģija; kopa; naturāls skaitlis; daļa; dalījums