[Svētajiem veltīta lūgšana] [rokraksts] : [pergaments : teksta fragments] - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Pergaments (kazāda), dubultlapa, teksts lapas abās pusēs, polihroms (gallu tinte, tempera). Lapa izmantota grāmatas iesējuma vākam - apvilkums. Viena lapas puse tumšāka, teksts vietām padzisis. Restaurējusi restauratore-meistare Ārija Ubarste 2006. gadā.
Keywords: Lūgšanas