Dažas lokāli kompaktu telpu īpašības - Undozerovs, Jūlijs (Latvijas Universitāte, 2011)
Darbā ir apskatītas un pieradītas dažas uz lokāli kompaktam telpām attiecināmas teorēmas, apskatīti daži piemēri, viens no tiem ir autora konstruēts. Darba motivācija – labāk izprast lokāli kompaktu telpu īpašības.

In this paper author considers and proves some theorems of locally compact spaces. Several simple examples are analysed, and one is constructed. Basic motivation is to understand some properties of locally compact spaces better.
Some properties of locally compact spaces
Keywords: Matemātika