Iteratīvu procedūru fraktāļi - Danilova, Jūlija (Latvijas Universitāte, 2013)
Darbā aplūkoti konstruktīvie un dinamiskie fraktāļi. Darba mērķis ir apskatīt šos fraktāļu veidus un to konstruēšanas pamatprincipus. Programmā Wolfram Mathematica uzzīmēti apskatītie fraktāļi. Saistībā ar Džūlija kopām apskatīti hiperkompleksas dinamikas elementi.

There have been considered constructive and dynamic fractals in the diploma paper. The object is to examine the types and construction basic principles of these fractals. The examined fractals have been drawn in the programm ''Wolfram Mathematica''. In accordance with the Julia set there have been examined hypercomplex dynamic elements.
Fractals of iterative procedures
Keywords: Matemātika