Lietotņu monitoringa risinājums - Mednis, Dāvis (Latvijas Universitāte, 2016)
Lietotņu monitoringa risinājums ir tiešsaistes rīks, kas atvieglo dažādu programmatūras produktu izstrādi un uzturēšanu. Tā galvenā funkcija ir saņemt un apstrādāt programmatūras sūtītos kļūdas paziņojumus un auditācijas pierakstus. Lietotņu monitoringa risinājums apstrādā un apkopo saņemtos datus vienuviet, kā arī izsūta brīdinājuma e-pastus avārijas gadījumā. Potenciālie risinājuma lietotāji apkopotajiem datiem var piekļūt izmantojot tīmekļa lietotni. Projekts īstenots, izmantojot modernas izstrādes tehnoloģijas bāzētas NodeJS vidē, kā datu uzturēšanas slāni lietojot PostgreSQL datu bāzes vadības sistēmu.

Application monitoring tool is an online helper tool for software developers. Its main function is to receive and process error reports and system logs sent by other software applications. The application monitoring tool processes and gathers the received data in one place and sends notification e-mails in case of a major bug. Potential users of this tool can access all gathered data using a web application. The project is developed using modern development technologies based on the NodeJS environment. The data layer of the application is based on PostgreSQL data base.
Application monitoring tool
Keywords: Datorzinātne; programmatūras monitorings; kļūdu paziņojumi; programmatūras izstrāde; NodeJS; PostgreSQL