Cephalopoda. Tetrabranchiata - Zittel, Karl A. von (Verlag v. Theodor Fischer Cassel, 1879)
K. A. v. Zittel. Palaeontologische Wandtafeln. Mollusca. Cephalopoda. Dibranchiata. Taf. XXVIII.

Karls Citels. Mācību plakāts paleontoloģijai - fosilo galvkāju uzbūve.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Earth sciences::Exogenous earth sciences::History of geology and palaeontology; Paleontoloģija