OpenLayers izmantošana Android ĢIS lietotnē - Krūmiņš, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2015)
“OpenLayers izmantošana Android ĢIS lietotnē” ir kvalifikācijas darbs, kurā tika izstrādāta hibrīd Android lietotne. Lietotne domāta cilvēkiem, kas vēlas iemūžināt bildes un vēlāk tās apskatīt kartē, lai redzētu kurā vietā bildes tika uzņemtas, kā arī redzēt pārējās bildes, kas tika uzņemtas šajā vietā vai tās tuvumā. Papildus tam, lietotni var izmantot, lai orientētos apkārtnē un, lai apskatītu savu veikto ceļu. Projekts realizēts pēc spējās izstrādes metodoloģijas. Izstrādes procesā tika izmantota OpenLayers JavaScript bibliotēka, AngularJS ietvars, MySQL datubāze un programmēšanas valodas Java, PHP un JavaScript.

“Using OpenLayers in Android GIS application” is a qualification work in which was developed hybrid Android application. Application is for people who want to capture pictures and then view them on the map, to see where they have been taken. Or to see in the map other pictures that where taken in given vicinity. In addition, the application can be used to navigate around and to view walked path on the map. The project was realized by Agile methodology. In development process was used OpenLayers JavaScript library, AngularJS framework, MySQL database and programming languages Java, PHP and JavaScript.
Using OpenLayers in Android GIS application
Keywords: Datorzinātne; OpenLayers; JavaScript; Android; Agile; hybrid application