Sekvenču diagrammu zīmēšanas rīks - Goršanovs, Andrejs (Latvijas Universitāte, 2010)
. Sekvenču diagrammu zīmēšanas rīks ir paredzēts sekvenču diagrammu zīmēšanai un rediģēšanai. Tas var tikt izmantots dažādu dzīves situāciju modelēšanai kuros mijiedarbojas dažādi objekti, un šo objektu mijiedarbošanās tiek veidota pēc laika un to pakāpeniskās parādīšanas . Darba mērķis ir dot lietotājam iespēju pašam veidot sekvenču diagrammas. Sekvenču diagrammu zīmēšanas rīks tiek izmantots programmas objektu pārvaldībai, tas dod iespēju lietotājam vizuāli kontaktēt ar diagrammas objektiem.

. Sequence diagram drawing tool can be used to draw sequence diagrams and also to edit them. It can be used to simulate various life situations, interaction with different objects and this object interaction is created by time and phase display. Work objective is to give client the opportunity to build sequence diagrams. Sequence diagram drawing tool is used in the program object management, and it gives an opportunity to visually contact with objects in diagram.
Sequence diagram drawing tool
Keywords: Datorzinātne