Būvniecības uzņēmuma Re&Re finanšu stāvokļa analīze - Levenšteina, Anete (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma ir Būvniecības uzņēmuma SIA “Re&Re” finanšu stāvokļa analīze. Darba mērķis ir izanalizēt būvniecības uzņēmuma SIA “Re&Re” finanšu stāvokli un sniegt priekšlikumus tā uzlabošanai. Pētījuma periods ir laika posms no 2007. līdz 2011.gadam, kas ļauj aplūkot uzņēmuma darbības dinamiku pietiekami ilgā laika posmā un nerada nepieciešamību veikt salīdzināšanu ar nozares rādītājiem. Darba rezultātā ir izveidoti 17 secinājumi par uzņēmuma finansiālo stāvokli un izstrādāti 4 priekšlikumi uzņēmuma vadībai uzņēmuma finanšu stāvokļa uzlabošanai. Darbs ir rakstīts latviešu valodā un sastāv no 3 nodaļās, kuras satur ir 12 informācijas avotus, 30 tabulas, 13 attēlus, 23 formulas and 4 pielikumus. Darba apjoms bez pielikuma ir 60 lapaspuses. Darbā izmantotie atslēgas vārdi: būvniecības nozare, bilance, peļņas vai zaudējumu aprēķins, finanšu rādītāji.

The theme of Bachelor thesis is the Construction company's Re&Re financial analysis. The purpose of this thesis is to analyse construction company Re&Re business activity for making proposals about structural changes of its balance and about accordance of its financial ratios. The research period of this thesis is covering 2007 to 2011 year which is enough long to analyse company's financial situation. During this Bachelor thesis research author have made 17 conclusions about aspects of companys financial condition and developed 4 proposals, what aim is to improve company' business activity in future. This thesis is written in Latvian language and consists of three parts; it contains 12 information sources, 30 tables, 13 pictures, 23 formulas and 4 appendixes. The thesis wordage without appendixes is 60 pages. Key words: building industry, the balance sheet, income statement, financial ratios.
Construction company's Re&Re financial analysis
Keywords: Ekonomika