Novada mājas lapas izstrāde - Vizulis, Nauris (Latvijas Universitāte, 2011)
Attīstoties mājas lapu tehnoloģijām to administrēšana kļūst izvērstāka, ar aizvien vairāk iespējām, kā arī pēc iespējas vienkāršāka un lietotājam viegli uztverama. Latvijas Republikā novadu mājas lapas ierobežo ne tikai ētikas kodekss, bet arī speciāli Ministru Kabineta pašvaldību mājas lapu noteikumi. Attiecīgā interneta sistēma strādā gan, kā novada vizītkarte un informatīvs avots, gan arī kā iekšējs saziņas līdzeklis un ziņojumu dēlis. Mājas lapā iestrādāta satura vadības sistēma ar vairāku līmeņu lietotāju pieejām, neierobežotu valodu atbalstu un administrējamiem moduļiem. Darba ietvaros izstrādātā programmatūra ir strukturāli sadalāma moduļos, kas atvieglo projekta turpmāku uzturēšanu un papildināšanu.

In continious development of web technologies, web site content management systems becomes more sophisticated and detailed. In Republic of Latvia district web site’s content and design is not only restricted by code of ethics, but also by rules called „Disctrict web site rules”, published by The Cabinet of Ministers of the Republic of Latvia. This internet based system serves not only as district’s business card and informative source, but also as inner comunication tool. Web site’s content management system includes multiple level administration, unlimited language support and many configurable modules. This project is developed structurally, so it makes maintance and creation of improvement much more easier.
District website development
Keywords: Datorzinātne