ES finansiālais atbalsts Latvijai Eiropas Lauksaimniecības virzības un garantijas fonda ietvaros - Čigāne, Irita (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darba temats „Eiropas Savienības finansiālais atbalsts Latvijai Eiropas Lauksaimniecības Virzības un Garantijas Fonda ietvaros”. Bakalaura darba mērķis ir, pamatojoties uz teorētiskām atziņām ekonomikā, normatīvo dokumentu analīzi un statistiskajiem datiem, analizēt Eiropas Lauksaimniecības virzības un garantiju fonda izmantošanas iespējas Latvijas lauksaimniecības un lauku teritoriju attīstībā, un rast iespējamos risinājumus lauksaimniecības lauku teritoriju ekonomiskās situācijas un ainavas ilgtspējīgai pastāvēšanai.

The title of the bachelor’s thesis is „Financial support of European Agricultural Guidance and Guarantee Fund to Latvia in the conditions of the EU”. The aim of bachelor’s thesis is to name and analyses development of Latvian agriculture in European Union conditions using resources of European Agriculture Guidance and Guarantee Fund, and to find possible solutions about further development of agriculture.
Financial support of European Agricultural Guidance and Guarantee Fund to Latvia in the conditions of the EU
Keywords: Ekonomika