Jauniešu biedrības 'The Raccoons' platformas izstrāde ar pasākumu pārvaldības funkcionalitāti. - Daņilovs, Mihails (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darbā izstrādāta platforma jauniešu biedrībai "The Raccoons", kas nodrošina plašu pasākumu pārvaldības funkcionalitāti. Platforma ļauj lietotājiem veidot un pārvaldīt dažādus biedrības rīkotos pasākumus. Tika integrēta Typeform anketēšanas pakalpojuma atbalsts, izmantojot webhook funkcionalitāti, kas nodrošina automātisku datu pārraidi starp sistēmām un reāllaika informācijas apstrādi. Platformas ietvaros tika izstrādāta lietotājam draudzīga vadības saskarne, kas nodrošina elastīgu pasākumu konfigurēšanu, dalībnieku reģistrāciju un anketu atbilžu analīzi. Īpaša uzmanība tika pievērsta platformas mērogojamībai un integrācijai ar trešās puses pakalpojumiem, kā arī drošības prasībām, lai aizsargātu lietotāju personisko informāciju. Kvalifikācijas darba izmantotas tehnoloģijas: Next.js, TypeScript, PostgreSQL, Prisma ORM, NextAuth, Docker, Node.js un TailwindCSS.

As a part of the qualification work a platform for the youth association "The Raccoons" was developed, providing comprehensive event management functionality. The platform enables users to create and manage various events organized by the association. Support for the Typeform survey service was integrated using webhook functionality, ensuring automatic data transmission between systems and real-time information processing. Within the platform, a user-friendly management interface was developed, allowing flexible event configuration, participant registration, and survey response analysis. Special attention was given to the platform's scalability and integration with third-party services, as well as to security requirements to protect users' personal information. The technologies used in the qualification work include: Next.js, TypeScript, PostgreSQL, Prisma ORM, NextAuth, Docker, Node.js, and TailwindCSS.
Development of the platform of the youth association 'The Raccoons' with event management functionality.
Keywords: Datorzinātne; Platforma; Pasākumu pārvaldība; Next.js; TypeScript; Postgres