E-pakalpojuma „Valsts iestāžu E-konsultācijas portālā www.latvija.lv” datu slāņa un prezentācijas līmeņa saskarnes izstrāde - Kozulis, Mārcis (Latvijas Universitāte, 2013)
Kvalifikācijas darbs apraksta jautājumu atbilžu moduli, kurš darbojas kā atsevišķa funkcionāla komponente lielākā tīmekļa lietotnē un veic informatīva rakstura lomu lietotnes lietošanas neskaidrību gadījumā. Moduli ir iespējams piesaistīt lietotāja darbībām, veicot meklēšanu balstoties uz ievadi, ļaut lietotājama filtrēt rezultātus pēc definētiem kritērijiem, piesaistīt atsauces rezultātiem u.c. Modulis strādā ar NoSQL tipa datubāzi, informāciju glabājot XML failos. Atslēgvārdi: tīmekļa bāzēts modulis, C#, atbildes uz jautājumiem.

This paper describes a module answers for questions that can be used as seperate functional block and serves as a tool for users that may experience some unclear functionality and is looking for solution. This module supports things as - it is possible to attach search to the user's actions and searching answers based on the user input, let user filter results by defined criteria to attach references to results and so on. The module works with NoSQL type database and the information is stored in XML files. Keywords: web based module, C#, answers for questions.
E-service "State institution E-consultancies at web page www.latvija.lv" data layer and presentation layer interface development
Keywords: Datorzinātne