Caurlaižu reģistrācijas sistēma - Ņikitina, Alise (Latvijas Universitāte, 2011)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt esošās caurlaižu reģistrācijas sistēmas jaunu versiju. E-Caurlaides sistēma ir organizācijas "X" caurlaižu reģistrācijas sistēma, kas veidota kā tīmekļa vietne. E-Caurlaides sistēmas jaunā versija ir paredzēta kā esošās sistēmas migrācija no „Adobe Cold Fusion” uz „Microsoft ASP.Net MVC” tehnoloģiju platformas, papildinot esošo funkcionalitāti. Izstrādātā caurlaižu reģistrācijas sistēma ir paredzēta organizācijas „X” darbiniekiem vienreizējo, materiālo vērtību, termiņa un pastāvīgo caurlaižu pieprasījumu pieteikumu iesniegšanai, apstrādei un izsniegto caurlaižu reģistrēšanai elektroniskā formā. Šī sistēma nodrošina pieprasīto un izsniegto caurlaižu uzskaiti un katram darbiniekam un līgumstrādniekam piešķirto organizācijas „X” objektu piekļuves tiesību pārvaldi. E-Caurlaides sistēma balstās uz organizācijas "X" caurlaižu režīma noteikumiem.

The objective of this work is to develop a new version of an existing entry pass registration system. E-Caurlaide is an entry pass registration system of the organization “X”, that is built as a website. E-Caurlaide system’s new version is destined as the existing system’s migration from „Adobe Cold Fusion” to „Microsoft ASP.Net MVC” application development platform, adding new functionality. The main task for this developed system is to provide single, material value, term and regular entry pass submission, processing and issued entry pass registry in electronic form for the employees of the organization “X”. This system ensures the registration of all submitted and issued entry passes and the administration of each employee’s and outside collaborator’s access rights to the organization “X” units. E-Caurlaide system rests on the entry pass regime conditions of the organization “X”.
Entry pass registration system
Keywords: Datorzinātne