Izdevniecības uzņēmuma produktu virzīšana starptautiskajā tirgū - Zariņš, Edgars (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darbā autors analizē izdevniecības uzņēmuma produktu virzīšanas iespējas starptautiskajā tirgū. Darba mērķis, ir pamatojoties uz teorijā un analīzē gūtajām atziņām par produktu virzīšanas tirgū metodēm, analizējot Latvijas lielāko nacionālo izdevniecību „Žurnāls Santa” un Eiropas lielākās izdevniecības, analizējot starptautisko izdevniecības produktu tirgu, un produktu konkurētspēju starptautiskajā tirgū, noteikt, ka izdevniecībai SIA „Žurnāls Santa” ir konkurētspējīgi produkti, kurus ir iespējams virzīt starptautiskajā tirgū. Bakalaura darbs sastāv no ievada, trim nodaļām, secinājumu un priekšlikumu daļas, kā arī pielikumiem. Darbs sastāv no 80 lappusēm, tabulām un 3 pielikumiem. Atslēgvārdi: izdevniecības produktu virzīšana tirgū, tirgus struktūras analīze, starptautiskais tirgus, konkurentu analīze.

Author of the bachelor analyze opportunities of the publishing company product promotion in international market. The goal of bachelor is based on the theoretical part and analysis about product promotion methods in the market, by analysis of Latvia`s largest publishing companies "Žurnāls Santa" and Europes largest publishing companies, analysis of the international market for printed output and product competitiveness in the international market, provide that the publishing company "Žurnāls Santa" has competitive products, which can be promoted in international market. Bachelor consists of introduction, three chapters, par of conclusions and suggestions, and attachments. Bachelor consists of 80 pages, tables and three attachments. Keywords: product promotion, market structure analysis, international market, competitor analysis.
The promotion of publishing company`s products in international market
Keywords: Vadībzinātne