AS "Grindeks" saimnieciskās darbības analīze un novērtējums - Kuzņecova, Anna (Latvijas Universitāte, 2013)
Maģistra darba „AS„Grindeks” saimnieciskās darbības analīze un novērtējums” mērķis ir uz AS„Grindeks” saimnieciskās darbības analīzes rezultātu novērtēšanas pamata izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma saimnieciskās darbības un finansiālā stāvokļa uzlabošanai un pilnveidošanai. Maģistra darba struktūru veido ievads, 3 nodaļas, secinājumi un priekšlikumi. Darbā tika veikta AS„Grindeks” saimnieciskās darbības analīze, finansiālā stāvokļa novērtējums, kā arī finanšu rādītāju salīdzinājums ar galveno konkurentu un nozares vidējiem rādītājiem. Darba nobeigumā tika veikti secinājumi par uzņēmuma saimniecisko darbību un finansiālo stāvokļi un priekšlikumi to uzlabošanai un pilnveidošanai. Maģistra darba apjoms ir 99 lapaspuses, tajā ir iekļautas 34 tabulas, 26 attēli, 34 formulas, kā arī pievienoti 14 pielikumi. Maģistra darba izstrādāšanai tika izmantoti 47 literatūras un informācijas avoti. Atslēgvārdi:saimnieciskās darbības analīze,finanšu rādītāji,konkurents,nozare,novērtējums,uzlabošana.

The aim of the master’s work „Business analysis and evaluation of JSC „Grindeks”” is to develop proposals to improve the business performance and financial state of JSC „Grindeks”, which are based on evaluation of the JSC „Grindeks” business analysis results. The structure of the master’s work is: introduction, three chapters, conclusions and proposals. The work contains JSC „Grindeks” business analysis, financial condition assessment, financial ratios comparison with the main competitor and industry averages financial ratios. The summary of the work were made conclusions about the company's business performance and financial condition and suggestions for their improvement and development. The length of the master’s work is 99 pages, it consists of 34 tables, 26 images, 34 formulas and 14 attachments. 47 literary and information sources were used in the creation of the master’s work. Keywords: business analysis, financial ratios, competitor, industry, evaluation, improvement.
Business analysis and evaluation of JSC "Grindeks"
Keywords: Ekonomika