Pathfinder' personāžu pārvaldīšanas sistēma - Gžibovska, Anna (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izveidot programmatūru ‘Pathfinder’ galda spēles personāžu izveidošanai un pārvaldīšanai un tas dokumentāciju. Timekļa vietne atvieglo personāža izveidošanas procesu atbilstoši iesācēja komplekta noteikumiem, kā arī ļauj saglabāt personāža progresu, dod iespēju pierakstīt savus piedzīvojumus. Sistēma sastāv no 5 moduļiem, kuru funkcionalitāte ir aprakstīta šajā dokumentā. Izstrāde notika izmantojot Django ietvaru.

The purpose of this work is to produce a software application which would serve as a character generator and management tool for the Pathfinder Roleplaying Game, as well as its documentation. This application gives user an opportunity to simplify character creation process according to the beginner box rules, allows to track character progress and has a feature of writing down your adventures. The system consists of 5 modules that are described in this paper. Application was developed with Django framework.
Character management system for 'Pathfinder'
Keywords: Datorzinātne; Django; Python; HTML; MTV