Galvenā darbības rādītāja vērtību atskaites izstrāde - Zombergs, Kaspars (Latvijas Universitāte, 2016)
Šajā dokumentā aprakstītā kvalifikācijas darba mērķis bija izstrādāt papildus moduli jau esošai sistēmai. Galvenā darbības rādītāja atskaite palīdzētu sistēmas lietotājiem aprēķināt un apskatīt savas un citu lietotāju darbības rādītāja vērtības , kas noderētu snieguma uzlabošanā. Modulis tika izstrādāts JavaScript programmēšanas valodā, lietojot SAPUI5 ietvaru. Atslēgas vārdi: JavaScript , SAPUI5 , atskaite

The aim of the qualification paper which is described in this document was to add module to an existing system. Key performance indicator report would help the system users to calculate and check their and their colleagues performance which would help to improve performance . Report was design using Javascript scripting language and SAPUI5 toolkit. Keywords: JavaScript , SAPUI5 , report
Key performance indicator value report development
Keywords: Datorzinātne; JavaScript; SAPUI5; atskaite; report