Starpdisciplinārie pētījumi medicīnas koledžās : tēžu krājums - Latvijas Universitātes 80. starptautiskā zinātniskā konference (Latvijas Universitāte, 2022)
Latvijas Universitātes 80. starptautiskās zinātniskās konferences “Starpdisciplinārie pētījumi medicīnas koledžās” tēzes raksturo medicīnas koledžās veikto pētījumu daudzpusību, pētniecības kvalitāti un arī lietišķumu, kas šogad izceļas ar raksturvārdiem, kuri apzīmē dzīves kvalitāti. Konferencē prezentēto un diskutēto jautājumu loks pārsniedz veselības aprūpē apskatīto jautājumu loku un veicinās studentus, pētniekus un sociālos partnerus aktīvāk sadarboties ne tikai studiju kvalitātes uzlabošanā, bet arī pētniecībā.
Keywords: Research Subject Categories::MEDICINE; vides riski; vīrusu izplatība; pacientu apkope; masāža; urīna nesaturēšana; ādas un nagu izmaiņas; rehabilitācija