Rīgas zaļās infrastruktūras attīstības izvērtējums - Zēlavs, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2023)
Maģistra darba “Rīgas zaļās infrastruktūras attīstības izvērtējums” mērķis ir izvērsti izvērtēt kā zaļo infrastruktūru iespējams integrēt pilsētu plānošanā un kādas rīcības Rīgas valstspilsētas pašvaldība veic jau šobrīd. Darba ietvaros izstrādāti ieteikumi Rīgas zaļās infrastruktūras attīstībai.

The aim of the master’s thesis "Evaluation of Riga's green infrastructure development" is to examine in detail how it is possible to integrate green infrastructure into urban planning and what actions the municipality of Riga is already taking. As part of the work, recommendations for the development of Riga's green infrastructure have been developed.
Evaluation of Riga's green infrastructure development
Keywords: Arhitektūra; zaļā infrastruktūra; dabā balstīti risinājumi; stratēģiskā plānošana; LIFE programmas projekti; pilsētu zaļināšanas plāni