SIA "X" saimnieciskās darbības analīze un attīstības perspektīvas - Miķelsone, Ilze (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba tēma ir "SIA "X" saimnieciskās darbības analīze un attīstības perspektīvas". Maģistra darba mērķis ir, pamatojoties uz veikto SIA "X" saimnieciskās darbības analīzi, izstrādāt priekšlikumus SIA "X" attīstības perspektīvu uzlabaošanai. Darbs sastāv no trim nodaļām: saimnieciskās darbības analīzes teorētiskiem aspektiem, SIA "X" saimnieciskās darbības analīzes un SIA "X" galveno rādītāju salīdzinājums ar konkurentu uzņēmumiem un nozares vidējiem rādītājiem. Uzņēmuma saimnieciskās darbības analīze tika veikta par periodu no 2007. - 2011. gadam. Maģistra darba apjoms ir 83 lappuses, kas sastāv no trim nodaļām. Darbā izmantotas 19 tabulas, 23 attēli, 26 formulas. Atslēgvārdi - saimnieciskās darbības analīze, analīze, sakari, maksātspēja.

The title of the Master`s work is „Analysis of the economic activity and development perspectives of „X” ltd.” The aim if the Master`s work is to define development perspectives based on the analysis of the econmic of „X” ltd. The work consist three parts: the economic activity analysis in its thoeretical aspect, analysis of the economic activity of the „X” ltd, and to compare it with competitor`s and industries averages indicators. In the pratical part the economic activity analysis was maked abaut years 2007 to 2011. The master`s works consist of 83 pages, 3 chapters. 19 tables, 23 pictures and 26 formulas have been used. Keywords: the analysis of economic activity, analysis, communications, ability to pay.
Analysis of the economic activity and development perspectives of "X" ltd.
Keywords: Ekonomika