Latvijas Universitātes raksti. 686.sēj. - Latvijas Universitāte (My University, 2005)
Rakstu krājumu veido divas daļas. Pirmajā daļā apkopoti pētījumi, kas veltīti dažādu iekšpolitikas jautājumu analīzei - politisko partiju, sociālās politikas, politiskās kultūras un inteliģences lomai Latvijas politiskajos procesos. Otrajā daļā uzmanība pievērsta starptautiskajiem jautājumiem - tolerances aspektiem, mazo valstu īpatnībām un to attiecībām ar lielajām valstīm, inovācijas politikai Centrāleiropā un Austrumeiropā, kā arī Baltijas valstu politikai.
Scientific papers University of Latvia. Vol.686
Keywords: Sociālā politika; Politiskie procesi; Iekšpolitika; Valsts drošība; National security; Social policy; Political processes