Pašvaldību datu pārlūka JUPIS papildinājumi - Misāns, Patriks (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt ZZ Dats JUPIS sistēmai jaunu sadaļu “zemes vienības”, un papildināt eksistējošās “īpašumu” sadaļas funkcionalitāti. Izstrādājamā sistēmas daļa ir atbildīga par zemes vienību informācijas agregāciju, attēlošanu un drukāšanu. Izstrādātajai funkcionalitātei jāapmierina JUPIS datu apstrādes un auditēšanas prasības. Izstrādātie risinājumi paplašina JUPIS nodrošināto iespēju klāstu balstoties uz lietotāju izteiktām prasībām. Sistēma izstrādāta izmantojot .Net MVC ietvaru, C#, Angular 2[1], HTML, CSS, Typescript, Javascript un transakcionālā PL/SQL[2] programmēšanas valodas.

The qualification papers goal is to develop an additional section – “zemes vienības”, and add to the existing “īpašumi” sections functionality for ZZ Dats JUPIS system. The developed system is responsible for aggregating, displaying and printing information about land parcels. The functionality is developed in accordance with existing ZZ Dats data handling and auditing requirements. The developed solutions expand JUPIS capabilites to appease growing customer demands. The system is developed using the .Net MVC framework, c#, Angular 2[1], HTML, CSS, Typescript, javascript and transact-sql PL/SQL[2].
Addititions to municipality data browser JUPIS
Keywords: Datorzinātne; pašvaldība; VPS; VISVARIS; PL/SQl; .NET MVC