Sociālo pakalpojumu, sociālās palīdzības un sociālā darba kvalitātes kontroles analīze un pilnveidošana - Grāveris, Einārs (Latvijas Universitāte, 2007)
Maģistra darba tēma ir „Sociālo pakalpojumu, sociālās palīdzības un sociālā darba kvalitātes kontroles analīze un pilnveidošana”. Sociālo pakalpojumu pārvaldes Sociālo pakalpojumu kvalitātes kontroles daļa nespēj pilnībā un nepieciešamajā kvalitātē nodrošināt normatīvajos aktos noteikto darba apjomu un veikt sociālā darba kvalitātes izvērtējumu. Pētījuma mērķis ir: Veikt sociālo pakalpojumu, sociālās palīdzības un sociālā darba kvalitātes kontroles analīzi un izstrādāt ieteikumus kvalitātes kontroles pilnveidošanai. Pamatojoties uz teorētiskās literatūras un normatīvo aktu analīzi, kā arī ņemot vērā nozares plānošanas dokumentus un vadības plānus, tika izstrādāti ieteikumi sociālo pakalpojumu, sociālās palīdzības un sociālā darba pilnveidošanai.

The topic of the master thesis is “The analysis and improvement of social service, social help and quality control of social work”. Social service quality control department of social service government cannot completely provide amount of work on laws and regulations in necessary quality and perform appraisal of social work quality. Research objective is to perform quality control of social service and social work and develop recommendations for quality control improvement. Social service, social help and social work improvement recommendations are developed on the basis of theoretical literature and analysis of laws and regulations.
The analysis and improvement of social service, social help and quality control of social work
Keywords: Vadībzinātne