Gudrā mājsaimniecības krājumu pārvaldības sistēma: Esošo risinājumu analīze un prototipa izveide - Reinkops, Elvis (Latvijas Universitāte, 2025)
Gudrā mājsaimniecības krājumu pārvaldības sistēma: Esošo risinājumu analīze un prototipa izveide

Smart Household Inventory Management System: Analysis of Existing Solutions and Prototype Creation
Smart Household Inventory Management System: Analysis of Existing Solutions and Prototype Creation
Keywords: Datorzinātne