Motivācijas pilnveidošana uzņēmumā SIA "S" - Dekšenieks, Ģirts (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma ir darbinieku motivācijas pilnveidošana uzņēmumā Sia „S”. Darba autora mērķis ir veikt Sia „S” darbinieku motivēšanas paņēmienu un esošās situācijas pētījumu. Noteikt personāla motivācijas pilnveidošanas virzienus, kā rezultātā sniegt arī savus priekšlikumus situācijas uzlabošanai un izdarīt secinājumus. Darba apjoms ir 66 lapas, darbā izmantota 1 tabula, 22 attēli un darbam ir viens pielikums.

Title of bachelor thesis is „Improvement of motivation in company Ltd. „S”. Author aims to make staff motivation survey on Ltd. “S” in current situation, determine staff development courses for better motivation, in the end make conclusions and recommendations. The thesis consists of 66 pages. 1 table, 22 pictures and 1 appendixes were used.
Improvement of motivation in company Ltd."S"
Keywords: Vadībzinātne