Rakstu lasīšanas sociālais portāls - Saknītis, Elvijs Pauls (Latvijas Universitāte, 2018)
Spring boot, Angular, JWT, Spring boot data, Spring boot security, Spring boot web
Social media site
Keywords: Datorzinātne; Spring boot; Angular; JWT; Spring boot data; Spring boot security