Mundus et: Idea. Homo. Communitas. Sciens : zinātnisko rakstu krājums - LU Studentu zinātniskās konference (LU Akadēmiskais apgāds, 2021)
LU Studentu zinātnisko rakstu krājums “Mundus et” ir Latvijas Universitātes Studentu padomes organizētās LU Studentu zinātniskās konferences “Mundus et” jauno pētnieku darbu apkopojums.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Sieviešu politiskā pārstāvniecība; Purīna auksotrofija; Artūrs Danto; Viduslaiku pilsēta; Moceklība; Ģentrifikācija; Videospēles; Gribas izpausme; Luminiscence; Vidusaugšvācu eposs “Nībelungu dziesma”; Astrīdas Lindgrēnes piemiņas balva (Astrid Lindgren Memorial Award, ALMA); Senā DNS; Emocijas; Alumīnija nitrīds; Kosmosa resursu ieguve