Mollusca. Tetrabranchiata. Palaeontologische Wandtafeln XIX. - Zittel, Karl A. von (Verlag v. Theodor Fischer Cassel, 1879)
Uzskates līdzeklis - sienas plakāts - paleontoloģijas mācībām. Fosīlo un recento galvkāju čaulu uzbūve. Uz plakāta LU Ģeoloģijas institūta zīmogs un inventāra numurs. Plakāta lielums 148 x 116 cm, tas veidots no 4 litogrāfijām - tipogrāfijā apdrukātām papīra loksnēm, kas pielīmētas pie lina auduma, ar koka līstēm augšā un apakšā. Pie augšējās līstes piestiprinātas auklas: viena plakāta pakāršanai demonstrācijas laikā un 2 lentas apsaitēšanai, kad tas satīts rullī. Otrā pusē lieliem burtiem plakāta nosaukums, kas lasāms, kad plakāts sarullēts.
Karls Citels. Mācību plakāts paleontoloģijai - fosilo galvkāju uzbūve.
Keywords: Palaeontologische, Wandtafeln, Zittel, Cephalopoda