Satura pārvaldīšanas sistēma “protfolio” tipa mājaslapām - Gelsbergs, Mairis (Latvijas Universitāte, 2014)
Mana darba mērķis ir izveidot ērtu, vielgi pārvaldāmu sistēmu informācijas ievadei un uzturēšanai, kas būtu pieejama jebkuram cilvēkam, kuram ir nepieciešams izveidot par sevi digitālu vizītkarti. Tīmekļa vietne ir sadalīta divās daļās – publiskajā un privātajā. Publiskā daļa ir pieejama visiem tīmekļa vietnes apmeklētājiem. Viņi tajā var aplūkot autora publiskotus rakstus, projektus un cita veida informāciju. Privātā daļa ir pieejama tikai tīmekļa vietnes autoriem, kuri var rediģēt savas mājaslapas publiski pieejamo saturu – detalizētu aprakstu, projektus, bildes vai uzturēt mājas lapu.

The main goal of my project is to create easy to manage system of information manipulations and would be easy to use by any person who is looking for personal digital business card. Website is divided into two parts: public and private. The public part is accessable by any website visitor. They can view projects, articles or other type of published information added by website administrator. The private part of website is accessable only by website administrator, he can edit any information of his choice – personal information about himself, projects, contacts or just keep website up to date.
Content management system for “protfolio” type websites
Keywords: Datorzinātne