Mantas arests - Aleksejeva, Svetlana (Latvijas Universitāte, 2008)
Bakalaura darbā tiek apskatīta mantas aresta attīstības vēsture, piemērošanas mērķis un nepieciešamība, piemērošanas kārtība un pamatnosacījumi. Darbā tiek salīdzināta mantas aresta piemērošanas kārtība Kriminālprocesa kodeksa regulējumā un Kriminālprocesa likuma regulējumā. Darbā tiek apskatīti arī galvenie problēmjautājumi un nepilnības mantas aresta piemērošanā un izteikti priekšlikumi šo problēmu risināšanai.

The Bachelor work is written about custody of property, about its historical development, aim and necessity of application, procedure of application and about main conditions of custody of property. The work contains comparison of Criminal procedure codex and Criminal procedure law. The work also contains the main issues and imperfections of custody of property and there are expressed suggestions for solutions.
Attachment of property
Keywords: Juridiskā zinātne