Personāls tiešsaistes kalendārs - Molotoks, Askolds (Latvijas Universitāte, 2009)
Personālais tiešsaistes kalendārs sevi ietver iespējas ātri un ērti atzīmēt svarīgus darbus, tikšanās un uzdevumus, administrēt tos izmantojot sistēmas piedāvātas iespējas. Pielāgojama atgādinājumi sistēma palīdz sekot līdzi tuvākajiem uzdevumiem, kontaktu vārda un dzimšanas dienām.

Personal online calendar includes options to quickly and easily record important work, meetings and tasks, manage them through a system of open possibilities. Customizable reminder system helps keep track of upcoming tasks, contact name and birth dates.
Personal online calendar
Keywords: Datorzinātne