SIA "K2L" tīmekļa vietnes projekts - Joselsone, Lolita (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba tēma ir „SIA „K2L” tīmekļa vietnes projekts”. Veicot dažādu mārketinga veidu analīzi, tika secināts, ka nevienu no tiem nevar izmantot, kamēr nav izveidota uzņēmuma tīmekļa vietne. Diplomdarba mērķis ir, salīdzinot vairākas satura pārvaldes sistēmas, noteikt kura uzņēmumam būs vispiemērotākā. Kā arī izvēlēties izdevīgāko izmitināšanas pakalpojumu sniedzēju, apskatot arī privātā servera iegādi. Izveidota un izmitināta tīmekļa vietne, dotu iespēju uzņēmumam izmantot vairākus mārketinga veidus, tādējādi popularizējot uzņēmumu un piesaistot jaunus klientus. Atslēgvārdi: tīmekļa vietne, satura pārvaldes sistēmas, hostings, reklāma

Theme of diploma paper ir „Website development for SIA „K2L””. By making various marketing type analysis, was conclused that none of them can be used, until there is no company’s Web-site. The aim of diploma paper is by comparing 3 different content mamagement systems, determinē which will be best suited for the company. And also how to choose the most advantageous web hosting company, looking to purchase private server. Created and hosted website, enables the usage of multiple marketing forms to the company, thus promoting business and attracting new customers. Keywords: Web site, Content manegement systems, hosting, advertising
Website development for SIA "K2L"
Keywords: Vadībzinātne