Latvijas Universitātes Datorikas fakultātes kursa „Tīmekļu tehnoloģijas” mājas darbu automatizēta labošanas sistēma - Pitkevičs, Daniels (Latvijas Universitāte, 2013)
Latvijas Universitātes (turpmāk tekstā – LU) Datorikas fakultātes kursa „Tīmekļu tehnoloģijas” automatizētā mājas darbus labošanas sistēma jeb AHCS ir paredzēta ātrākai un ērtākai studentu iesūtīto mājas darbu pārbaudei un atzīmju izlikšanai. Dažos soļos ir iespējams sākt vērtēt iesūtītos darbu – reģistrējies, izveido un augšupielādē mājas darbus, ieimportē tos, izveido kritērijus pēc kuriem vērtēt un, skatoties tos tiešsaistē, izliec atzīmi. AHCS ir veidota kā intranet sistēma, t.i., sistēma, kuru lietot var tikai no vienas organizācijas. Sistēma ir kā produkts nevis serviss. Sistēmā struktūra ir veidota ar HTML un CSS valodām, tehniskās puses nodrošinājums ir PHP, lapu dinamisku padara jQuery. Lapas izstrādē izmantots ir PHP ietvars – Yii. Tas palīdz veidot sakārtotu un korektu sistēmu.

University of Latvia, faculty of Computing course „Web Technologies” automated hometask checking system or AHCS is made for faster and easier students uploaded hometask checking. In several steps it is possible to start grading received works – register, create and upload hometasks, import them, create criteria and, while running hometasks live, grade them. AHCS is created as an intranet system. It means, that it can be used only inside one organization. System is like a product not service. System’s structure is made with HTML and CSS languages, technical part is PHP and, for making the website more dynamic, author has used jQuery. For website development author has used PHP framework – Yii. It helps creating sorted and correct system.
Latvia University, Faculty of Computing source „Web Technology” automated homework checking system
Keywords: Datorzinātne