Ekonomiskās krīzes ietekme Latvijas ekonomiskajai diplomātijai - Andersone, Krista (Latvijas Universitāte, 2019)
Bakalaura darba tēma ir “Ekonomiskās krīzes ietekme Latvijas ekonomiskajai diplomātijai”. Bakalaura darbā tika aplūkots ekonomiskās diplomātijas jēdziens un tika analizēta Latvijas ekonomiskā diplomātija un 2008. – 2010. gada ekonomiskās krīzes ietekme uz to. Bakalaura darba mērķis ir noskaidrot kādu ekonomisko diplomātiju izmanto Latvija un kā 2008. – 2010. gada ekonomiskā krīze veicināja uzņēmēju interesi par Latvijas ekonomisko diplomātiju. Bakalaura darba sākumā tika izvirzīts izpētes jautājums: Vai 2008. – 2010. gada ekonomiskā krīze veicināja uzņēmēju interesi par Latvijas ekonomisko diplomātiju? Bakalaura darba gaitā autore secināja, ka 2008. – 2010. gada ekonomiskā krīze būtiski veicināja uzņēmēju interesi par Latvijas ekonomisko diplomātiju. Atslēgas vārdi: ekonomiskā diplomātija, Latvija, ekonomiskā krīze. Darba apjoms: 52 lappuses, 2 nodaļas, 8 apakšnodaļas, 10 apakš apakšnodaļas un 48 izmantotie informācijas avoti. Darbā ir 101226 rakstzīmes.

The title of this bachelor’s thesis is “The impact of the economic crisis on Latvian economic diplomacy”. In bachelor’s thesis the definition of economic diplomacy, economic diplomacy of Latvia and the impact of the economic crisis of 2008-2010 on economic diplomacy of Latvia were analyzed. The aim of the bachelor's thesis is to find out what kind of economic diplomacy is used by Latvia and how the economic crisis of 2008-2010 stimulated the interest of entrepreneurs in economic diplomacy of Latvia. At the beginning of the bachelor thesis the research question was raised: Did the economic crisis of 2008-2010 stimulated the interest of entrepreneurs in the economic diplomacy of Latvia? While writing the bachelor's thesis, the author concluded that the economic crisis of 2008-2010 significantly contributed to the interest of entrepreneurs in the economic diplomacy of Latvia. Key words: economic diplomacy, Latvia, economic crises. The paper consists of 52 pages, 2 chapters, 8 subdivisions, 10 sub-section and is based on 48 sources of information and literature. In the paper are 101226 writing symbols.
The impact of the economic crisis on Latvian economic diplomacy
Keywords: Politikas zinātne; ekonomiskā; krīze; diplomātija; Latvija