Mobilo sakaru operatora “LMT” reklāmas tīmekļa vietne ar satura vadības sistēmu - Amoliņš, Jānis (Latvijas Universitāte, 2022)
“Mobilo sakaru operatora “LMT” reklāmas tīmekļa vietne ar satura vadības sistēmu” nodrošina datu - teksta, attēlu un citas informācijas pievienošanu, vai modificēšanu, tīmekļa satura vadības sistēmas lietotnē. Kvalifikācijas darbā ir aprakstīts šīs sistēmas izstrādes process. Mērķis ir izveidot tīmekļa lietotni ar OctoberCMS satura vadības sistēmu pēc klienta pasūtījuma, klienta vispārīgiem norādījumiem un iepriekš izstrādātu reklāmas mērķlapas vizuālo projektējumu. Jaunai satura vadības sistēmai jānodrošina ērta informācijas ievade un tās pārvaldība, kā arī ievadītā datu informācija ir jāattēlo lietotnes tīmekļa vietnes mērķlapā. Satura vadības sistēmas komponentes kā jauna produkta izveidošana, informācijas ievade, dzēšana, attēlošana, kā arī atsevišķu produktu komplektēšanas iespējas tīmekļa lietotnes mērķlapā ir aprakstītas kvalifikācijas darba nodaļās – vispārīgais apraksts, programmatūras prasību specifikācija, programmatūras projektējuma apraksts, un to apakšnodaļās.

“Mobile operator "LMT" advertising website with content management system”. The content management system provides for the addition or modification of data - text, images, and other information, in the web content management system application. The student’s qualification work process describes the development process of this system. The goal is to create a web application with a custom-made OctoberCMS content management system, after general customer instructions, and a pre-designed visual design for the ad's landing page. The content management system must provide easy input and management of information, and the entered data information must be displayed on the application's web page. The components of the content management system, such as creating a new product, entering information, deleting, displaying, as well as assembling individual products in the web application landing page, are described in the qualification sections - general description, software requirements specification, software design description and their subsections.
Mobile operator "LMT" advertising website with content management system
Keywords: Datorzinātne; satura vadības sistēma; OctoberCMS; tīmekļa lietotne; tīmekļa mērķlapa