Poissons du Nil : [gravīra] - (:unkn) unknown ([Paris] : C.L.F. Panckouke, 1826)
Saturs: 1. Le Tetrodon fanaka (Tetrodon physa) -- 2. Le Tetrodon herissé (Tetrodon hispidus). Gravīra, veržē papīrs, apmierinošs stāvoklis, lapas labajā augšējā stūrī izdevuma aklā spieduma zīmogs. Restauratore-meistare Ārija Ubarste.
Keywords: Gravīras; Engraving, French; Natural history of Egypt; Fishes (Engraving)