Palīgrīks matemātikas skolotājiem - Sniķers, Jānis (Latvijas Universitāte, 2011)
Programmas mēŗķis ir atvieglot darbu matemātikas skolotājiem. Tā kā matemātikas kurss skolā būtiski nemainās, skolotājiem katru gadu ir jāmāca līdzīgas tēmas arvien jauniem skolēniem. Programma ļauj skolotājam mācīt atsevišķas tēmas, nepieceļoties no krēsla. Tā vietā, lai katrai skolēnu grupai vienu un to pašu piemēru atkārtoti rakstītu uz tāfeles, skolotājs, lietojot šo programmu, var demonstrēt dažādus uzdevumu piemērus ar projektora palīdzību.

The program aims to facilitate the work of mathematics teachers. Since the mathematics course at schools does not change significantly each year, teachers must educate multiple groups of students in similar subjects. The program allows the teachers to teach certain subjects without leaving their seat. Instead of writing the same example for each group of students on the blackboard, the teacher, by using this program, can show a variety of examples of different tasks with the help of a projector.
Tool for math teachers
Keywords: Datorzinātne