SIA “Apranga LV”, SIA “Apranga BPB LV” un SIA “Apranga PLV” finansiālās situācijas novērtējums un salīdzinājums - Matisons, Artūrs (Latvijas Universitāte, 2018)
Darba tēma: SIA ,,Apranga LV’’, SIA ,,Apranga BPB LV’’ un SIA ,,Apranga PLV’’ finansiālās situācijas novērtējums un salīdzinājums Darba mērķis ir uz teorētisko un praktisko materiālu pamata veikt uzņēmumu SIA ,,Apranga LV’’, SIA ,,Apranga BPB LV’’ un SIA ,,Apranga PLV’’finansiālā stāvokļa novērtēšanu un salīdzināšanu, atklāt trūkumus, nepilnības, problēmas un izstrādāt priekšlikumus trīs pētāmo uzņēmumu finansiālā stāvokļa uzlabošanai. Diplomdarbā tiek atklāta būtiska mātes sabiedrības ietekme uz pētāmo meitas uzņēmumu bilances rādītājiem. Darbs kopumā izklāstīts 68 lappusēs, tajā ir 28 tabulas.

Theme of the paper: Ltd. ,,Apranga LV’’, Ltd. ,,Apranga BPB LV’’ and Ltd. ,,Apranga PLV’’ financial situation Assessment and Comparison Type of the paper: Diploma paper The aim of this paper is: On theoretical and practical material basis, accomplish Ltd. ,,Apranga LV’’, Ltd. ,,Apranga BPB LV’’ and Ltd. ,,Apranga PLV’’ financial situation assessment, reweal weaknesses, flaws, problems and develop proposals to the companies for financial situation improvements. In the diploma paper, author identifies the significant influence of the parent company, of the subsidiaries under investigation, on the balance sheet ratios. The paper consists of 68 pages with 28 tables.
Ltd.“Apranga LV”, Ltd.“Apranga BPB LV” and Ltd.“Apranga PLV” financial situation Assessment and Comparison
Keywords: Ekonomika; finanšu analīze; finansiālā stabilitāte; finanšu rādītāji; tekstilizstrādājumu mazumtirdzniecība