Revīzijas programmatūru izmantošana zvērinātu revidentu darbā atbilstoši Starptautiskajiem revīzijas standartiem - Kadiķe, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2016)
Maģistra darba tēma ir „Revīzijas programmatūru izmantošana zvērinātu revidentu darbā atbilstoši Starptautiskajiem revīzijas standartiem”. Maģistra darba mērķis ir izpētīt revīzijas gaitas dokumentēšanā izmantojamās programmatūras, noteikt priekšrocības un trūkumus, sniegt priekšlikumus programmatūras izmantošanā. Maģistra darba ietvaros, balstoties uz analīzi, salīdzinot revīzijas datorprogrammas CaseWare Working Papers, E-dok un piemērojot Microsoft Excel un Word, kā arī izdarot secinājumus, darba autore ir izstrādājusi priekšlikumus revīzijas programmatūras izmantošanā atbilstoši SRS. Maģistra darba apjoms ir 82 lappuses, tas sastāv no 3 daļām, 3 tabulām, 46 attēliem, 4 pielikumiem.

Master's work theme is „Audit software use in sworn auditors work in accordance with International Standards on Auditing”. Master's work goal is to explore auditing progress documentation of running the software, to identify strengths and weaknesses, to present proposals for the use of the software. Master's work framework, based on analysis, comparing the audit software CaseWare Working Papers, E-doc and the application of Microsoft Excel and Word, as well as making conclusions, the author has developed proposals to audit software use in accordance.with International Standards on Auditing. Master's work amount is 82 pages, it consists of 3 parts, 3 tables, 46 pictures, 4 appendices.
Audit software use in sworn auditors work accordance with International Standards on Auditing
Keywords: Ekonomika; revīzija; revīzijas dokumentēšana; revīzijas programmatūra; starptautiskie revīzijas standarti; revīzijas riski