Par svina fluorīda kristāliskām modifikācijām - Sauka, Jānis; Rīgas Politehniskais institūts. Ķīmijas fakultāte (My University, 1947)
Saturs: Ievads. Svina fluorīda kristālu iegūšana. Kubiskā svina fluorīda modifikācija. Rombiskā svina fluorīda modifikācija. Kristalogrāfiska izmeklēšana. Rentgenogrāfiska izmeklēšana. Svina fluorīda un svina nitrāta jauktie kristāli. Svina fluorīda modifikāciju pārvēršanās temperatūra un atsevišķo modifikāciju iznākumi kristālu iegūšanas mēģinājumos. Kopsavilkums.
Par svina fluorīda kristalliskām modifikācijām
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Chemistry; Kristalogrāfija; Monokristālu audzēšana; Rombiskie monokristāli; Svina fluorīdi; Crystallography