Ziepju skaidiņu iepakojums - Latvijas Universitātes aptieka (My University, 1923)
Latvijas Universitātes (LU) aptiekas gatavotu ziepju skaidiņu iepakojums. Uz iepakojuma attēlots Latvijas valsts ģerbonis un rakstīts - Latvijas Universitates aptieka un Rīgā, Elizabetes ielā 63 Tērbatas ielas stūrī. LU aptieka tika atvērta 1923. gadā Elizabetes ielā 63, Rīgā, kā normālaptieka un prakses vieta Ķīmijas fakultātes Farmācijas nodaļas studentiem. Tā pastāvēja līdz 1944. gadam. Ziepju skaidiņu iepakojums glabājas LU Muzeja LU vēstures kolekcijās. Iepakojuma izmēri - 20 x 12cm. Fotogrāfijas izmēri - 5247 x 8997px.

A package of soap bark made by the pharmacy of the University of Latvia (UL). The package depicts the coat of arms of Latvia and reads - Pharmacy of the University of Latvia and Riga, Elizabetes Street 63, corner of Tērbatas Street. The UL pharmacy was opened in 1923 at Elizabetes Street 63, Riga, as a place of practice for students of the Pharmacy Department of the Faculty of Chemistry. It existed until 1944. The package of soap bark is stored in the UL Museum's UL History collections. Package dimensions - 20 x 12cm. Photo dimensions - 5247 x 8997px.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of medicine; Research Subject Categories::MEDICINE::Physiology and pharmacology::Pharmacological research::Pharmacology; LU aptieka; Ķīmijas fakultāte; Farmācija; UL pharmacy; Pharmacy; LU Muzejs; LU vēsture