Komerciālā teksta pilnveidošanas iespējas mārketinga kampaņas izstrādē un realizācijā - Antoščenkova, Anna (Latvijas Universitāte, 2015)
Tēma „Komerciālā teksta pilnveidošanas iespējas mārketinga kampaņas izstrādē un realizācijā” ir aktuāla, jo mēs dzīvojam informācijas pasaulē, tajā skaitā - komerciālās informācijas pasaulē un komunicējam ar patērētājiem, izmantojot tekstu reklāmas baneros, uz vizītkartēm, bukletos, un, protams , internetā. Diplomdarba mērķis ir izstrādāt priekšlikumus komerciālo tekstu sastādīšanai un sekmīgai teksta sastādītāja mijiedarbībai ar kompānija mārketinga nodaļu. Gālvenais uzdevums - izveidot instrukciju kopiraiterim mārketinga kompānijā efektīvu komerciālu tekstu izstrādāšanai, kas palīdzēs sasniegt maģistra darba mērķi. Pamatojoties uz veikto pētījumu, autore izveidoja ērtu instrukciju, kuru var izmantot jebkurš kopiraiteris mārketinga kompānijā, pat bez lielas pieredzes

The topic “ The commercial text improvement opportunities for the process of development and realization of marketing campaigns” is of great significance as we live in the information age, and commercial information plays a relevant role. We speak with the consumer through the text on an advertizing banner, on the business card, leaflets and, of course, on the Internet. The objective of this thesis is to create guidelines for the development of commercial texts, and to facilitate and improve the cooperation between the marketing specialists and copywriter. The main function of this Master's thesis is the creation of instructions for the copywriter which will help achieve this objective. Based on researches and investigations, the author creates the convenient instructions which the copywriter of any marketing company can use, regardless of their laboral experience.
The commercial text improvement opportunities for the process of development and realization of marketing campaigns
Keywords: Vadībzinātne; komerciālie teksti; kopiraitings; instrukcijas; mārketinga kompānijas darbības analīze