Tīmekļa vietne uzdevumu novērtēšanai/balsošanai - Āboliņa, Rūta Marija (Latvijas Universitāte, 2025)
Izstrādātā tīmekļa vietne nodrošina lietotājiem iespēju veikt uzdevumu novērtēšanu un balsošanu, piedāvājot elastīgas balsošanas opcijas un nodrošinot pielāgojamus parametrus. Lietotājiem ir iespēja pievienoties jau esošām istabām vai izveidot jaunu, iegūstot administratora tiesības un pilnīgu kontroli pār balsošanas parametriem, piemēram, balsu skaitu, anonimitāti un balsošanas ilgumu. Sistēma nodrošina reāllaika atjauninājumus, izmantojot WebSocket tehnoloģiju, lai visi istabas dalībnieki vienlaikus redzētu balsošanas procesu un tā rezultātus. Vietne ir optimizēta dažādiem ekrāna izmēriem, nodrošinot tās lietošanu gan datoros, gan mobilajās ierīcēs. Tāpat, tiek piedāvāts tumšais režīms, ņemot vērā lietotāju preferences, lai nodrošinātu ērtāku un patīkamāku lietošanas pieredzi. Sistēma ir viegli lietojama, ļaujot lietotājiem ātri pievienoties istabām un veikt uzdevumu novērtēšanu vai balsošanu atbilstoši savām vajadzībām.

The developed website provides users with the ability to perform task estimation and voting, offering flexible voting options and customizable parameters. Users can join existing rooms or create new ones, gaining administrator role and full control over voting parameters such as the number of votes allowed, anonymity, and voting duration. The system ensures real-time updates using WebSocket technology, allowing all room participants to simultaneously view the voting process and results. The website is optimized for various screen sizes, making it accessible on both desktops and mobile devices. Additionally, a dark mode is available, matching user preferences and enhancing the overall user experience. The system is user-friendly, enabling users to quickly join rooms and conduct task estimation or voting according to their needs.
Website for task estimation and voting
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; WebSocket; uzdevumu novērtēšana; balsošana; reāllaika atjauninājumi