Gada pārskata sagatavošana SIA „TLK” - Liepiņa, Sarmīte (Latvijas Universitāte, 2010)
Darba mērķis ir izanalizēt un salīdzināt gada pārskata sagatavošanu no likumdošanas un praktiskā darba pusēm. Darbs sastāv no 8 nodaļām, kurās tiek aprakstīta uzņēmuma gada pārskata būtība, gada pārskata sagatavošanu regulējošo normatīvo dokumentu bāze, gada pārskata sastāvdaļas, inventarizācijas norise, gada pārskata posteņu novērtēšana, gada pārskata parakstīšana, apstiprināšana, iesniegšana, iepriekšējo gadu kļūdu labošana, kā arī īss uzņēmuma apskats. Tiek izmantotas informācijas avotu un praktisko darba vērtēšanas metožu salīdzināšana, apkopošana un analīze. Kā galvenais informācijas avots ir I. Liepiņas „Gada pārskata sagatavošanas rokasgrāmata”. Darba gaitā tiek izstrādāti ieteikumi gada pārskata sagatavošanas uzlabošanai SIA’TLK”: iepriekšējo periodu kļūdu labošanai, bioloģisko aktīvu novērtēšanai, nekustamā īpašuma uzrādīšanai. Atslēgas vārdi: „gada pārskats”, „nosaka”, „atbilst”.

The goal is to analyze and compare the annual preparation of the statement of legislative and practical sides. Work consists of eight chapters, which are described in the company's annual general nature of the regulatory review preparation of normative documents on base of reference materials, inventory process, the annual review assessment items, annual report signature, approval, submission, past mistakes, as well as a brief company overview. Are used for sources of information and practical job evaluation methods comparison, compilation and analysis. As a primary information source is I. Liepiņas "Annual reporting manual". The process produced recommendations on improving the reporting SIA'TLK: prior period errors, biological valuation, real estate presentation. Keywords: "Annual Report", "down", "meet".
Annual report Ltd. "TLK"
Keywords: Ekonomika