Elektroniskais darbinieku noslodzes kalendārs - Bogdanovs, Ēriks (Latvijas Universitāte, 2017)
Šī kvalifikācijas darba mērķis ir izstrādāt sistēmu ,,Elektroniskais darbinieku noslodzes kalendārs’’ ar satvara Laravel palīdzību, kurā ir iespējams izveidot kalendāru ar pieteikumiem, lai varētu novērtēt tekošo situāciju un savu noslodzi. Ar kalendāra palīdzību darbinieks varētu zināt, cik daudz pieteikumu viņam ir atvēlēti, kā arī ieplānot nākotnes plānus un novērtēt to realizāciju. Ar savu veidoto kalendāru, darbinieks varētu parādīt tekošo situāciju un pierādīt to, ka viņš ir noslogots un nevar iesākt jaunus pieteikumus vai viņam ir brīvs laiks un darbinieks var veikt jaunus pieteikumus.

The objective of the qualification work is to develop a system ,,Electronic employee workload calendar’’ using Laravel framework, where worker could create calendar with events which would give workers current work situation and which could show his workflow. With calendar help worker could know how much events worker have allotted, also plan his future event schedule and evaluate their realization. With his created calendar worker could show his current situation and prove that worker is overloaded with events and he cannot start new events or he has spare time to begin new events.
Electronic employee workload calendar
Keywords: Datorzinātne; kalendārs; satvars; Laravel; PHP