Darba plūsmas plānošanas lietotne - Smalkais, Nauris (Latvijas Universitāte, 2019)
“Darba plūsmas plānošanas lietotne” ir kvalifikācijas darbs, kura gaitā tika izstrādāta Android lietotne “Project Planner”. Šīs lietotnes mērķis ir atveidot pašlaik pasaulē ļoti plaši, it īpaši programmēšanas nozarē, izmantotās projektu un darba plānošanas sistēmas Atlassian Jira, Trello un ALM Octane, šo funkcionalitāti padarot pieejamu viedtālrunī. Izveidotā lietotne nodrošina plānotā darba vienību hierarhisku struktūru, sadalot tos epikos, iezīmēs, biļetēs un visbeidzot uzdevumos, un nodrošinot šo vienību apskatīšanu un informācijas iegūšanu par tām uzdevumu dēļa formātā. Tā dod iespēju lietotājam pievienot jaunas vienības un apakšvienības, saraksta filtrēšanu pēc vairākiem kritērijiem, informāciju par komandām, to biedriem un sprintiem. Lietotne ir izstrādāta izmantojot Kotlin programmēšanas valodu, ievērojot Clean Architecture projekta strukturēšanas un slāņu sadalīšanas principus. Tā ir izstrādāta pēc reaktīvās programmēšanas paradigmas, izmantojot RxJava un RxKotlin.

“Workflow planning application” is a qualification paper, with an Android application “Project Planner”, that was developed during the time of it's writing. The goal of this application is to reproduce currently in the world very widely, especially in the programming industry, used project and work planning systems Atlassian Jira, Trello and ALM Octane, making this functionality available for the smartphone. The developed application offers hierarchical structure of planned work units splitting them into epics, features, tickets and finally tasks, and also offering viewing of these units and information gathering about them in the form of a task board. It offers the user possibility to add new units and subunits, filtering by multiple criteria, find out information about teams, their members and sprints. The application is developed using Kotlin programming language according to Clean Architecture project structuring and splitting into layers principles. It is developed after reactive programming paradigm using RxJava and RxKotlin.
Workflow planning application
Keywords: Datorzinātne; Darba plānošana; Android; Kotlin; RxKotlin