Ķemeru Nacionālā parka resursu izmantošana dabaszinību apguvē - Ķemere, Egija (Latvijas Universitāte, 2022)
E.Ķemeres bakalaura darbs “Ķemeru Nacionālā parka izmantošanas iespējas dabaszinību apguvē”, izstrādāts ar mērķi pētīt mācību pārgājiena nozīmi un tā iespējas, izmantojot ĶNP teritoriju. Darbā analizēta mācīšanās loma dabā un mācību pārgājiena nozīme dabaszinību tēmu apguvē. Veikts sākumskolas skolotāju pētījums ar mērķi noskaidrot viņu viedokli par pārgājiena lomu mācību procesā un pieredzi dodoties mācību pārgājienos Ķemeru Nacionālajā parkā (ĶNP). Pētīti un apkopoti dati par 4.klases skolēnu iegūtajām zināšanām mācību pārgājienos ĶNP.

The bachelor's thesis of E. Ķemere " The use of Kemeri National Park resources learning natural sciencies”, developed with the aim to study the meaning of the educational hikes and primary school pupil hiking possibilities in the territory of Kemeri Ņational park to learn sciences. Author analyzes the role of learning in nature and the importance of an educational hike in learning science topics. Primary school teachers was inquired with the aim of finding out their opinion about the role of an educational hike in the learning nature proceses and the experience of going on educational hikes in Kemeri National Park. Researched and collected data on the knowledge acquired by 4th grade students during educational hikes in Kemeri National Park.
The use of Kemeri National Park resources learning Natural sciencies
Keywords: Skolas pedagoģija; daba; dabaszinības; Ķemeru Nacionālais parks; mācību pārgājiens