Google Adwords pakalpojuma automatizācija uzņēmumā SIA "mCloud" - Taranda, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2017)
Kristaps Taranda. Diplomdarbs “Google Adwords pakalpojuma automatizācija uzņēmumā SIA “mCloud” Darba mērķis ir, pamatojoties uz uzņēmuma “mCloud” darbību analīzi un Google Adwords automatizēšanas iespēju, izpēti un sniegt priekšlikumus uzņēmuma “mCloud” Google Adwords pakalpojuma automatizācijai. Darba 1. nodaļā ir aprakstīta uzņēmuma “mCloud” darbību analīze, apakšstruktūru iedalījums un darba specifika. 2. nodaļā ir pētīta interneta mārketinga būtība, nozares nākotnes perspektīvas un atsevišķu interneta mārketinga risinājumu padziļināta izpēte. 3. nodaļā ir pētītas Google Adwords automatizācijas iespējas un tās pielietošana konkrēto biznesa procesu efektivitātes uzlabošanā. 4. nodaļā ir aprakstīts kopējais automatizācijas process un tā ekonomiskai novērtējums.

Kristaps Taranda. Diploma thesis “Google Adwords service automatization possibilities in company “mCloud”” Objective of thesis is to suggest proposals about Google Adwords service automatization in company “mCloud” based on companies “mCloud” business analysis and Google Adwords automation possibilities. Chapter 1 is business analysis of company “mCloud”, meaning of substructures and characteristics of work. In chapter 2 has been studied the nature of internet marketing, industries perspectives and in-depth studies of certain internet marketing solutions. Chapter 3 explores the Google Adwords automation capabilities and its application in a particular business process for efficiency improvement. Chapter 4 describes the overall automation process and its economic evaluation.
Google Adwords service automatization possibilities in the comapny "mCloud"
Keywords: Vadībzinātne; Google Adwords; Interneta mārketings; Google Adwords automatizācija; digitālais mārketings